Skate Trick: How to learn skateboard tricks step by step

Det anbefales at købe et tomt skateboarddæk, når du har et lille budget. Ulempen er, at mange blanke decks ikke er enkeltpressede og er kendt for at deformere sig. Sørg for at købe fra en velrenommeret sælger, der ikke presser blanke decks en masse.

Der findes gode blanke decks derude, men du skal vide, hvad du skal kigge efter. Ikke alle er lige gode, men du kan få et godt blankt spil, hvis du køber fra det rigtige mærke.

Hvad du skal kigge efter, når du køber et blankt skateboard
Dwindle er en af de eneste producenter, der presser kvalitetsbrætter. Det mange producenter gør er at presse mange boards på samme tid, hvilket giver uoverensstemmelse i concaves. Det betyder, at hvis du kan lide et board, vil du ikke kunne få det igen, fordi

Mærker som mini logo og Stoked Ride Shop har ordentlige blanks, der presses individuelt, de er meget billige, men du får stadig et kvalitetsbræt! Hvis du spørger skatere, hvilke blanks der er de bedste, nævner de som regel disse to mærker.

Læs anmeldelserne, men sørg for at kigge efter anmeldelser af folk, der rent faktisk skøjtede dem. Nogle boards er dårlige, men får en 5-stjernet bedømmelse fra bedsteforældre uden, der har givet deres børnebørn et skateboard i gave. Kig efter anmeldelser af folk, der rent faktisk har brugt dem, tjek de laveste og vurderinger, og se, om der er klager over kvaliteten.

Tjek også, hvordan kundeservice håndterer klager. Kig efter kommentarer, der siger, at de erstattede manglende eller ødelagte dele. Hvis de ikke er støttende, så kig et andet sted hen.

Nogle gange går boards bare i stykker på grund af en dårlig landing, det sker, medmindre du får et dyrt board, der ikke kan gå i stykker. Disse boards findes, men du skal betale en præmie og bør kun overvejes, hvis du bryder dæk hver anden eller fjerde uge.

Du skal være forsigtig, når det kommer til at købe de billige blanke skate boards i bulk. Nogle gange kan du få 10 blanke dæk for kun 150 dollars, hvilket lyder som et stjålent tilbud, ikke?

Problemet er, at de ikke er presset individuelt, og du risikerer at få skæve boards og inkonsekvente concaves, hvilket har en negativ indvirkning på boardets ydeevne og følelse. Det lyder måske som et godt tilbud, men du kan ende op med elendige boards.

Fordele ved at købe et blankt skateboarddæk
Det er klart, at du sparer en masse penge, og at det ikke gør noget at knække et board, fordi de er billige. Når du er på et stramt budget, kan du starte ud med en billig blank og investere nogle penge i ordentlige trucks, lejer og hjul.

Når du bliver bedre til skateboarding, kan du spare op til et ordentligt bræt. Når du lige er begyndt, vil du ikke rigtig bemærke forskellene i konkaven, så at købe en billigere blank er nok en god måde at komme i gang på.

Du skal ikke føle dig flov over at køre på en blank, jeg har aldrig hørt om nogen, der gør grin med nogen, der ejer en blank.

Blank Skateboards holder teknologien tilbage
En ting du skal være opmærksom på er, at blanke skateboards er dårlige for skateboarding. Kender du følelsen, når du køber et nyt board med et fedt print, som du ikke kan få øjnene væk fra?

Du bliver forelsket i dit board, og du tøver med dit første boardslide, grafikken er bare så fantastisk, at du ville ønske, du havde købt to af dem. Et til at bevare for historiens skyld og et til at ødelægge.

Sagen er den, at blanke decks ikke bidrager noget til skateboardingens fremtid. Skateboarding er i tilbagegang, scooterkids er overalt på offentlige parker, og nogle steder er det sjældent, at man støder på en anden skateboarder. Skateboarding er ved at dø, det er ikke som for 10 eller 20 år siden, hvor sporten/kunsten blomstrede.

For at holde branchen i live er man virkelig nødt til at tænke på branchen. Den smarte grafik er med til at skubbe skateboardteknologien fremad, og vi er kommet langt siden nogen besluttede at sætte hjul på noget træ. Pengene bruges til konkurrencer, til at flyve de professionelle til at give demoer og til at udvikle hjul, trucks og boards af bedre kvalitet.

Du skal ikke være ked af det, hvis du ikke har råd til et board med grafik, det er sådan verden fungerer, og en dag kan du kompensere for det. Jeg var ligeglad da jeg var yngre, og jeg var i hvert fald ikke klar over hvad det egentlig betyder at købe et tomt bræt. Der er ingen penge til at gå til konkurrencer eller events og intet, der bidrager til at få skateboarding op på det næste niveau.

Du kan få billige printede decks
Hver sæson vil borgmestermærker gerne af med deres boards, rabatter på mellem 25% og 50% hvis du er heldig. Du skal bare være tålmodig, men her er der et andet problem.

Dine lokale skateboardbutikker er ofte ikke i stand til at give disse rabatter, fordi personalet skal have løn. Dette er ikke urimeligt, fordi personalet ofte er kyndige og kan hjælpe dig med at vælge det perfekte board og de perfekte dele.

Hvis du ved, hvilken type board du kan lide eller hvilket mærke du foretrækker, kan du vente til Black Friday for eksempel eller bruge et websted som Camelcamelcamel til at tjekke, om der er prisfald. Black Friday er normalt en god dag til at købe et par boards til latterligt lave priser.

Din sidste mulighed er at få et brugt fra en side som Craigslist. Du kan få et trykt AAA Brand board for så lidt som 10 $. Bare sørg for, at det ikke er et legetøjsskateboard, for de vil gå i stykker på din første ollie. Nogle gange giver nye skatere op/har ikke tid eller kan bare ikke lide sporten så meget som de først troede.

Sørg for, at sælgeren har masser af billeder, og spørg efter flere, hvis du har brug for at se nærmere på det. Stil dem følgende spørgsmål, hvis det kun er et bræt.

Hvordan har de opbevaret det? har det været udendørs (udsat for fugt)?
Har det chips eller revner?
Hvor længe har de ejet brættet, og er det blevet brugt ofte.
Hvis du ønsker at købe et komplet brugt vil du gerne se det personligt eller bede om videoer. Hjulene skal spinne ordentligt og ikke stoppe efter et par sekunder. Tjek også for flade pletter på hjulene, og prøv at finde ud af, om lejerne er rene. Jeg ser jævnligt helt nye skateboards til lave priser på secondhand-sider, og de har ofte komponenter i topkvalitet.