Skate Trick: How to learn skateboard tricks step by step

Opvarmning kan have en enorm effekt på din præstation på skate, men i min tid som skater kan jeg tælle på én hånd det antal skøjteløbere, som jeg har set varme op i skateparken. Hvorfor er det sådan?

Er det fordi ingen har lyst til at komme ned på det møgbeskidte underlag for at udføre deres opvarmningsøvelser?

Måske ønsker man ikke at blive set varme op foran homies af frygt for at miste cool points?

Er de fleste skatere bare alt for pumpede til at komme til stedet og føler sig pressede til at komme i gang? Muligvis.

I dette indlæg har vi til formål at dække opvarmning 101: Ikke kun at kaste lys over hvorfor opvarmning er så vigtig for skøjteløbere og de fordele de har, men også hvordan man gør det med minimal tid og maksimal overskud.

Forebyggelse af skader:

Det er vigtigt for at forebygge skader, fordi de forbedrer bevægelsesomfanget og mobiliteten før skøjteløb. Dette fører til større funktionelle output i en skøjteløbsspecifik indstilling samt mindre risiko for skader, da du har en mere aktiv vifte af bevægelser til rådighed for dig.

Ydelse:

Ikke ofte tænkt på, når du springer din opvarmning over, men præstation i pop og power kan blive alvorligt hæmmet på grund af en lorteopvarmning.

Hvorfor er det sådan?

En varm muskel vil altid trække sig mere kraftigt sammen og slappe hurtigere af end en kold muskel. Evnen til at forberede sig på denne måde er STOR for skøjteløbere og vil være en del af alt, hvad du gør på et skateboard. Et godt skate-specifikt eksempel her er sammentrækningen og stivningen af musklerne hårdt til pop, derefter afslapning for at køre benene i luften, før sammentrækningen og stivningen af musklerne igen for at absorbere landingen.

Priming the Nervous System – Clumsy Falls & Waking the Fuck Up!

“Det var så tilfældigt, jeg laver meget hårdere ting end det, men jeg ved ikke, hvad der skete”

De klodsede tidlige sesh fald er altid de værste, fordi de normalt er dem, der påvirker dig mest, og oven i købet har du ikke engang en cool historie om, hvordan du blev skadet. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor de sker? Du gættede det, Shitty opvarmning!

Opvarmning af en muskel øger følsomheden af nervereceptorer og deres transmissionshastighed. Dette øger både hastighed og reaktionstid og kaldes at “vække nervesystemet”. Dette er ofte grunden til, at vi bliver ofre for “klodsede” skader eller fejltagelser tidligt i et træningspas, da vores hastighed og reaktionstid simpelthen ikke er i stand til at matche intensiteten af det, vi forsøger at gøre.

Selv de enkle ting, du gør på et board, er langt hurtigere end det, som dit nervesystem og din krop er forberedt på i hvile, så mens du tænker “let trick”, arbejder din krop, din hjerne og dit nervesystem stadig med den hastighed, som du har, når du er hjemme og slapper af på sofaen. Det er opskriften på en katastrofe.

Nu hvor vi har fordelene, lad os se, hvordan en god opvarmning faktisk ser ud. En opvarmning kan opdeles i to faser:

Generelt: En gruppe specifikke øvelser, der hjælper dig med at begynde at hæve din kropstemperatur og “løsne dig”, så du kommer ud af stramme stillinger, som du har fået i løbet af dagen (f.eks. ved at sidde hele dagen på arbejdet) eller endda stramme stillinger fra sidste skøjteløb. Det er her, vi tager os af mobilitets- og grundøvelser og ser på at genoprette kroppen til et basisniveau af funktion.

Grundlaget for den generelle fase vil være at udnytte ting som foam rolling, dynamisk udstrækning og mobilitetsøvelser. Det er vigtigt at bemærke, at statisk udstrækning i opvarmningen har vist sig at hæmme en muskels evne til at trække sig mere kraftigt sammen, så hvis maksimal præstation er målet, anbefales det ikke. Dette vil have store konsekvenser for din kraft og din pop.

Specifikt: Det er øvelser, der bygger op til din aktivitet, og de skal være så specifikke som muligt. Dette omfatter langsomt at udsætte dig selv for den aktivitet, du skal udføre, dvs. skøjteløb, mens du langsomt udfører korte perioder med mere intense øvelser, der efterligner de positioner og kræfter, du vil blive udsat for, når du skøjter.

Som tidligere nævnt har jeg sjældent set skøjteløbere varme op på stedet, og jeg tror, at en stor del af dette skyldes, at de fleste opvarmninger kræver, at de skal sætte sig godt til rette på det møgbeskidte underlag og udføre deres opvarmningsøvelser, og for at være ærlig, det har ikke engang jeg lyst til at gøre det.

Det er her, jeg kom til at tænke på en løsning: Udfør den generelle opvarmning derhjemme. Det vil give dig mulighed for at stå komfortabelt på jorden, tage dig god tid og gøre tingene ordentligt. Vigtigst af alt er der ingen, der behøver at se det. Når du så kommer til skøjtepladsen, kan du udføre din specifikke opvarmning. Husk nu, at disse øvelser skal være så specifikke som muligt for skøjteløb, og intet er mere specifikt for skøjteløb end, ja, skøjteløb. Så det er præcis det, du skal gøre, med lidt vejledning om, hvordan du gør det korrekt.

Lad os komme i gang:

Generel forberedelsesfase: Hjemme

Det første program vil være den generelle opvarmning, som du udfører derhjemme. Jeg har givet dig to her. Det første er en mere omfattende opvarmning for at arbejde med de kvaliteter, du skal udtrykke, når du skøjter, så du bryder ud af dårlige mønstre og begynder processen med at fyre nervesystemet af.